Individuele begeleiding

  • Vrij leven en werken

Sta je persoonlijk of professioneel op een kruispunt of voor nieuw begin? Heb je behoefte aan vrijuit spreken? Ik bied als gesprekspartner steun om echte woorden en je eigen antwoorden te vinden.

Thema's:

  • Loopbaan-, leiderschaps-, en levensvragen 
  • Gezondheid en balans in werk en persoonlijk leven 
  • Verwerking van verlies
  • Zoektocht naar innerlijke drijfveren, spiritualiteit en inspiratie
  • Opnieuw in contact komen met de/je eigen natuur

Gesprek

We beginnen met een open gesprek van mens tot mens. Daaruit volgt wat je verwachtingen zijn en op basis hiervan maken we een afspraak over aantal en duur van de gesprekken. Elk begeleidingstraject is maatwerk. Vaak gaat het om drie tot zeven gesprekken.

Ik luister onbevooroordeeld, ben samen stil, voel en denk mee, totdat helder is waar het jou om gaaten hoe je weer verder kunt. Eventueel ondersteun ik bij het zetten van praktische stappen. Ter ondersteuning van innerlijke en emotionele processen kunnen adem-, ontspannings- en bewustwordingsoefeningen onderdeel uitmaken van een traject en ook advies over het gebruik van bloesemremedies.  

Mijn begeleiding helpt je om weer beter contact te krijgen met wat jou beweegt en daar uitdrukking aan te geven. Meer helderheid over de kern van je (ziels)vragen en inzicht in passende antwoorden geeft samenhang, veerkracht en vertrouwen. Wanneer je je thuis voelt bij jezelf ervaar je meer verbondenheid met anderen én meer vrijheid om zelf voluit te leven. 


Reacties
“Je kunt merken dat Mariëlle een enorm gevulde rugzak heeft waar ze uit put: spiritualiteit; praktisch en persoonlijke ontwikkeling in relatie tot maatschappelijke ontwikkeling.”
“Ik voel oprechte interesse bij Mariëlle, wijsheid met humor en gegronde lichtheid. Ik ervaar ruimte om mezelf te zijn.”

Tarief

Een oriënterend gesprek is vrijblijvend en zonder kosten. Ik hanteer zakelijke en particuliere tarieven. 

Meer informatie

Zie ook mijn begeleidingsmogelijkheden bij opruimen en ceremonie

Wil je meer informatie om te kijken of mijn begeleiding bij je past of een afspraak maken? Neem contact met me op. 

 

Op mijn diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Bij particuliere begeleiding gelden aanvullende bepalingen